You Are Reading

7

Award by Chuu

Fazreen Tuesday, November 16, 2010

Assalamualaikum, salam 1Malaysia. Whee~ hari yang sangat menggembirakan. Hari ni Mie akan pulang ke Kuala Lumpur. Semester 2 sudah melabuhkan tirai, dan menanti keputusan final exam. Harap pointer semester ni meningkat. Rabu (17 Nov 2010), kita bakal menyambut Aidiladha. Hurmm~ tak sabar nak joint pakcik-pakcik membuat ibadah korban, sambil melapah daging kat surau. hehe~ ceria je muka hari ni..



LAGI ceria bila, blog Pesona Akasia sekali lagi menerima award. Award "..WAHH!! Comel Nyerr Blog Awak!! Saya VOTE Awak..".. hehe~ Comelkah blog Mie ni..? Mungkin di mata followerz dan blogger perempuan kot. Award best ni datangnya dari Cik Chuu. U'oulz yang suka buat blog walking, Mie cadangkan ke blog Cik Chuu, OK?

THANKS Cik Chuu~!!

"..Cik Chuu, sila ambil award ni ya~ special untuk Cik Chuu.."

Award ni special untuk:
Reena
Wani
Yana
Cik Kitty
Nurul

7 bebelan:

Nurul chumel said...

thanks bg award!
comel!

Azmie said...

ur welcome, nurul..
:D

Cik Reena Tan said...

thanx mie~ blog awk mmg comey!!

Azmie said...

ur welcome, reena..
:D

Gadis Kampung said...

saya ada kad raya untuk awak...ambik la kat blog saya..

Azmie said...

OK, tQ yer..

- Princess kitty - said...

thanks..saya dah amik dan dah post kat blog.. :D

 
Copyright 2010 Pesona Akasia
Revive Pink Blogger template Redesign By Pesona Akasia Design