You Are Reading

8

Nikon D90 Menjadi Milik Ku

Fazreen Thursday, June 16, 2011

Assalamualaikum.

Huu~ dah jarang saya update blog ni. Untuk kali ni, saya nak khabarkan berita baik, yang saya baru saja memiliki sebuah kamera DSLR. Alhamdulillah, 11 Jun 2011 dengan kos kira2 RM3000 saya dapat juga memulakan hobi baru (mungkin juga job baru) dengan Nikon D90. Syukur sangat~!

Setakat ni, belum ada job dibuat. Lebih kepada outing bersama rakan2 lain yang lebih berpengalaman. Saya bercadang, akan membuka satu lagi blog khas untuk hasil2 fotografi saya. Insya Allah akan dibuat dalam masa terdekat.

OK, tu saja buat masa ni. Terima kasih coz' sudi lepak baca entry ni.

8 bebelan:

Cik Reena Tan said...

perghhh~ da ade NIKONg!! hehe! bagus2.. reena angkut D3000 je.. :(

Nabiel said...

perghhh!
bestnye la!..dh lme aku teringin nk pki DSLR..sbb nk bt blog laen jgak..
xtau la ble akn dpt..huhu

eton said...

waaa.. lagi mahal dari tun punya nampak.. hehehe ade blog photograpy nanti bg thu la yea.. hehehe

Azmie said...

reena: mule nk angkt D3100, pastu ayh ckp, alang2 amik laa yg up sket.. huu~ kite lg epy r.. haha!

nabil: kumpul duit laa bro sket2, ni pown hasil aku simpan 1 hari 1 ringgit 1 malaysia.. hehe!!

eton: mahal tu x pnting.. ;)

ieja said...

waaa..t ley ar ko amik pic aq...?hehehehe

Azmie said...

insya Allah.. ;)

Nur Raihana Baharuddin said...

best nye..
hana masih berusaha lagi untuk dapat dslr =)

Fazreen said...

raihana:
takpe, kumpul duit sket2 cm saye buat.. kena sabar n thn perut gak la.. :)

 
Copyright 2010 Pesona Akasia
Revive Pink Blogger template Redesign By Pesona Akasia Design