You Are Reading

5

Aku Gila Nokia 5800

Fazreen Thursday, March 25, 2010
assalamualaikum~


aku tak tau, kenapa aku mula menggilakan model Nokia 5800 Xpress Music nie.. padahal, dah keluar lama kat pasaran.. setahun lebih juga laa.. tak silap aku, model ni dilancarkan november 2008.. tak silap aku laa.. kalau salah, tolong betulkan.. aku bukan minat sebab ia nampak mewah, tapi sebab design dan features dan spesifikasinya.. aku jadi makin gila.. aarrgghh~!!

5 bebelan:

zra TheRARA said...

g la beli dol~ huhuhuh
:D

g-mie said...

aku gila je kat 'dia', tapi x mampu memiliki 'dia'.. hihi~

nieja said...

ne hp aq ne...????
skunk dah murah ah mie....
dah 2run mendadak rege die...
kna pandai cari je......
dan kena pndai beli..
tkut kena tpu je....

beli jgn tak beli...
caiyoookkkk!!!!

g-mie said...

takut kena aksud ko, ko prnah kena tipu ke sis..? aku x tau mane nk cari murah... chat dgn adik aku.. adik aku ckp.. plg murah pun RM999... hadeh~

nieja said...

aq tak penah kena ar tapi takut ar kena....
die carik kat mana...?
aq rasa skunk leyh dapat 6 rat tapi kena tgk tempat

 
Copyright 2010 Pesona Akasia
Revive Pink Blogger template Redesign By Pesona Akasia Design