You Are Reading

2

Watermark "Fazreen Photography" by Chuu

Fazreen Monday, August 1, 2011

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum~

Alhamdulillah, dapat juga saya update blog yang dah lama tak update ni, hehe~!! Ouh ya, perkhabaran gembira yang saya nak sampaikan. Err~ hari ni, 1 Ogos bersamaan 1 Ramadhan, saya dah dapat 'watermark' baru untuk hasil-hasil fotografi saya. Watermark yang direka khas oleh Cik Chuu kita ni memang best la~!! Thanks yerr Cik Chuu~ Insya Allah, saya akan gunakan watermark ni. (Kalau saya edit sket boleh..? hehe~!!)

Buat anda yang teringin nak tengok hasil-hasil fotografi saya yang tidak seberapanya itu, bolehlah layari laman blog Lensa Fazreen. Klik je kat SINI.

2 bebelan:

chuu muqhlis said...

Sokay, buat pong saje2 jep.
up to you n hepi blogging yah! :D

Fazreen said...

thanks yer cik chuu.. yeehaa~!!

 
Copyright 2010 Pesona Akasia
Revive Pink Blogger template Redesign By Pesona Akasia Design